Cultuureducatie

Op het MBO zijn wij betrokken bij de ontwikkeling van educatieve programma’s rondom ondernemen en creatief vakmanschap. Ook adviseren wij culturele instellingen binnen hun programma’s voor MBO studenten. Zo adviseerden wij het Rijksmuseum met hun vernieuwde strategie.

Daarnaast bieden wij een podium en organiseren pop-up tentoonstellingen voor het stimuleren van jonge kunstenaars en creatieve makers.

Als medewerker onderwijs bij het Rijksmuseum heb ik Olmo en Floor in 2015 van dichtbij meegemaakt. Gedreven en ambitieus! En met kennis van zaken: zij adviseerden het Rijksmuseum bij het implementeren van nieuwe programma’s voor het MBO. Die programma’s zijn, mede door input van Olmo en Floor, geslaagd.

Liesbeth Sparks

Historicus en redacteur

Als onderwijsontwikkelaar van het Practoraat Creatief Vakmanschap van het ROC van Amsterdam werk ik sinds twee jaar samen met Olmo en Floor. Zij ontwikkelen samen met mij uitdagende challenges gericht op ondernemerschap en coachen studenten van de creatieve mbo-opleidingen tijdens het innovatieve ondernemerschap traject New Creative Starters. Ze weten op een een creatieve uitdagende manier MBO studenten te interesseren voor het ondernemen. Daarnaast kan je altijd op hun rekenen en houden ze van de nodige humor.

Paulien Klap

Onderwijsinnovator ROC van Amsterdam

Tentoonstellingen

In opdracht en uit eigen initiatief hebben wij gewerkt aan verschillende tentoonstellingen. Bekijk impressies hieronder.

ART Y.Z.

Creatief Practoraat

Taalmuseum Leiden

© Fred Ernst

PAGINA'S

DIENSTEN

© 2017 Visionary Concepts | Made by Wexite