Ons verhaal

Dynamisch duo

Olmo en Floor leerden elkaar kennen in 2008. Hun ideeën en vriendschap vormde in 2014 de start voor Visionary Concepts. Het Stedelijk Museum was hun bakermat, hier konden zij als Blikopener het dialoog over kunst aangaan met bezoekers, rondleidingen geven en evenementen organiseren. Wat Olmo en Floor bindt is hun passie voor kunst en talentontwikkeling. In 2015 organiseerden zij op eigen initiatief ART Y.Z, waarbij kunstwerken van jong talent uit de straten van Rio de Janeiro en Sao Paulo in een pop-up museum samen werden gebracht. Daarnaast waren zij betrokken bij diverse andere tentoonstellingen, educatieve projecten en audiotours en staan klaar voor nieuwe uitdagingen.

Olmo Garcia Koel

Olmo Garcia Koel

Founder

Olmo studeerde af aan de opleiding Cultureel Erfgoed & Museologie aan de Reinwardt Academie. Hij werkte o.a. voor het Van Gogh Museum, Stedelijk Museum en izi.TRAVEL aan het onderhoud en de totstandkoming van multimediale, educatieve producten. Hij heeft een passie voor het schrijven en overbrengen van levendige verhalen over kunst en geschiedenis.

Floor van Hulsen

Floor van Hulsen

Founder

Floor studeerde af aan Kunst & Economie op de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Zij werkte o.a. voor Stedelijk Museum en sQuare als creatief producent en programmeur. Haar passie voor storytelling kan zij o.a. kwijt als kunstblogger bij De School Amsterdam en zij helpt jonge muzikanten en kunstenaars bij het vertellen van hun verhaal.

PAGINA'S

DIENSTEN

© 2017 Visionary Concepts | Made by Wexite